• Start
  • Blog
  • Terugblik Concert Benediction in Enschede 24 maart

Terugblik Concert Benediction in Enschede 24 maart

Een avondje uit in Enschede! Vrijdagavond 24 maart heeft Black Gospelkoor Benediction onder begeleiding van André Bijleveld, een concert gegeven. En het was een feest! Vooraf aan de pauze was er aandacht voor de kwetsbare vrouwen in Oost-Congo, met een collecte. We hebben een mooie opbrengst op kunnen halen: € 1.300,-! Wauw! Eén van de vrouwen van onze reis heeft een presentatie gegeven en heeft verteld over het leven van een vrouw in Congo. Ook hebben we een korte film gezien van één van de tienermoeders (Gemaakt door Ria Blokhuis-Wubs (http://www.riawubsfotografie.nl)), zie hieronder:

De collecte is voor een deel opgehaald via supp.to/tienermoeders (doneren kan nog steeds en is aftrekbaar voor de belasting) en een deel is contant in de ouderwetse collectezakken gedaan. We zijn er erg blij mee. Dit soort activiteiten mogen er vaker komen :-).

Weet je bij jou in de buurt nog een leuke activiteit waarbij we aandacht kunnen geven aan dit project? Laat het ons weten. We komen graag bij je langs. 

Donateurs, vrijwilligers en sponsoren bedankt!

Tijdens deze avond hebben we ook hapjes en drankjes verkocht om zo de onkosten te betalen. De rest hebben we geschonken aan Benediction. En ook dat was een mooi bedrag: € 315,-. We zijn gezegend. Iedereen bedankt!

Alle vrijwilligers bedankt dat jullie hielpen bij het organiseren van dit concert! En ook alle sponsoren!
Supp - Comyoo - Benediction - Annelies Mol

Terugblik concert Benediction met foto's

Hieronder nog even een terugblik van Annelies Mol, een topfotograaf die de hele avond voor ons mooie doel foto's heeft gemaakt. Super!

benefietconcert poster

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuws en blogs. Of krijg updates via social media.