• Start
  • Blog
  • Kruidnoten te koop. Vanaf nu te bestellen.

Kruidnoten te koop. Vanaf nu te bestellen.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we met een groep vrouwen naar Congo gingen. Ons doel was om te zien hoe de kwetsbare vrouwen daar in Congo leven. Hoe zij vooral overleven. En ook wat het project van Stichting ZOA met hen doet. Leren ze van hetgeen ze aangeboden krijgen. Kunnen ze zelfstandig verder leven en écht voor hun gezin zorgen en bouwen aan hun toekomst.

Het deed ons goed om te zien dat de trainingen, het onderwijs echt zin hadden en nog steeds hebben. Zelfs de mannen en andere vrouwen buiten het project willen leren van de spaar-en kredietgroepen. Dat motiveerde ons om verder te gaan, fondsen te werven en van alles te organiseren om dit project voortgang te geven. We hebben dan ook al een mooi bedrag bij elkaar, meer dan € 130.000,-.

Verkoopactie: kruidnoten voor particulieren en bedrijven

Vorig jaar hebben we voor de tienermoeders in Congo 2024 zakken kruidnoten verkocht. Dat betekende een mooi bedrag, namelijk € 2.226,- voor het goede doel, terwijl iedereen zelf ook nog eens kon genieten van deze heerlijke kruidnoten.

Geniet van kruidnoten en steun de tienermoeders

Ook dit jaar mogen we specifiek voor de tienermoeders in Congo kruidnoten verkopen. Dat betekent dat er per verkochte zak een mooi bedrag naar het project gaat om tienermoeders te trainen, te onderwijzen, te helpen bouwen aan de toekomst.

Bestel je kruidnoten via Irene Geerts in dozen (of in aantallen zakken als je in Enschede woont) en het bedrag gaat naar dit project. Je kunt ze vervolgens weer verder verkopen aan buren, familie, kerkleden, collega's of wie dan ook. En als je een bedrijf hebt of op een positie bent dat je een team aanstuurt: dan is het misschien een leuk idee om voor al je medewerkers een zakje te bestellen en hen te verrassen met Sinterklaas :-).

Bestel via irene(at)familiegeerts.nl en geef in ieder geval de volgende gegevens door:

  • Wie is de contactpersoon + telefoonnummer + emailadres;
  • Geef aan hoeveel dozen je wilt hebben:
    1 doos gewone kruidnoten bevat 10 zakken a € 2,50 = € 25,-
    1 doos chocolade kruidnoten bevat 12 zakken a € 3,50 = € 42,-;
  • Geef aan naar welk adres de bestelling toe moet.

header emails kruidnotenactie

Tags: stichting ZOA,, Kruidnoten

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuws en blogs. Of krijg updates via social media.