• Start
  • Blog
  • Opbrengst van de kruidnotenverkoop voor kwetsbare moeders

Opbrengst van de kruidnotenverkoop voor kwetsbare moeders

In de vorige blog vertelden we dat je kruidnoten kon (ver)kopen. Nu Sinterklaas het land uit is, is de verkoop weer gestopt. We hebben een mooi bedrag speciaal voor de tienermoeders opgehaald.

Via de verkoop van kruidnoten in Enschede is er € 1.845,30 opgehaald aan verkoop en extra giften. Het geld is overgemaakt naar stichting ZOA. Dat betekent dat er zo'n 1.033 zakken zijn verkocht speciaal voor dit project. Landelijk zijn er nog meer zakken verkocht, namelijk 63.000. Daarvan gaat de opbrengst naar vluchtelingen. We mogen dus weer spreken van twee geslaagde acties.

Wil je aan het einde van het jaar nog een kerstgift of eindejaarsgift geven?

Dat kan dan nog tot 31 december 2017 via Supp: https://supp.to/tienermoeders.

Per 1 januari 2018 kan je voor het project tienermoeders giften blijven overmaken via de website van stichting ZOA zelf: https://www.zoa.nl/doneren/ of via NL02RABO0387512012. Vermeld dan wel heel duidelijk waar de gift voor is: 'tienermoeders Congo'.

We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie steun het afgelopen jaar en we gaan door!

Dat was hartverwarmend. Met elkaar hebben we een mooie basis mogen neerzetten voor de kwetsbare vrouwen in Congo. Met de 9 vrouwen van ons project hebben we via vele wegen en activiteiten gelden opgehaald. In totaal meer dan € 225.750,-. Stichting ZOA blijft doorgaan met dit project. Het is uit onderzoek gebleken dat dit project effect heeft. Uiteraard wisten we dat al. We hebben het met eigen ogen mogen zien een jaar terug ;-).

foto blog supp tienermoeders

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuws en blogs. Of krijg updates via social media.