Jaap en Irene Geerts

IMG 0417Wij zijn Jaap en Irene Geerts en hebben twee prachtige dochters. Jaap is eigenaar van Comyoo I Interactieve media en Irene verzorgt de online marketing en administratie. 

Sinds 2012 zijn wij actief betrokken in het team ZOA Business Ambassadors (ZBA). Al sinds mijn jeugdjaren (Jaap) ken ik ZOA als een hulporganisatie waar mijn moeder voor collecteerde. Zo ben ik geïnteresseerd geraakt in het werk van ZOA. Tijdens een event van De 4e Musketier kreeg ik het idee om ons spaargeld anders in te zetten dan voor luxe goederen in Nederland. Vanuit het besef dat we in Nederland enorm gezegend zijn met welvaart en rijkdom, willen we graag delen van datgene dat we hebben ontvangen.

Lees meer

Frans en Piety Muller

p1050205Wij zijn Frans (Frans Muller Benelux B.V.) en Piety Muller ( counseler /mediator) en zijn sinds vorig jaar bij het team Congo ingedeeld.

We hebben ons verbonden aan ZOA omdat we al lange tijd rondliepen met de gedachte om vanuit onze welvaart iets te willen bijdragen aan medemensen die onder slechte omstandigheden moeten leven.

In het gebied in Congo waar ZOA actief is zijn de omstandigheden slecht door de grote stroom vluchtelingen die terugkeert vanuit Burundi en door de aanhoudende aanvallen van de rebellen.

Lees meer

Jan de Putter

dsc 4285 1Ik ben Jan de Putter en woon samen met mijn vrouw Rianne en twee jongste kinderen sinds 2010 in Harkstede (Groningen). Onze oudste twee kinderen wonen inmiddels zelfstandig. In 2008 ben ik in Zoetermeer als zelfstandige interim manager gestart na jaren bij Siemens te hebben gewerkt. Management ervaring heb ik opgedaan tijdens reorganisaties en diverse projecten. Het is mijn passie om interne organisaties zo te organiseren dat de gewenste producten en diensten geleverd kunnen worden. Daarbij heb ik vooral plezier in het werken met mensen. Momenteel help ik een consortium in het organiseren van verschillende complexe projecten in de aardgas business. 

Lees meer

Pieter Steendam

pieter-steendam1Ik ben Pieter Steendam en woon met mijn vrouw en dochter in Zwolle. Overdag houd ik mij bezig met de verkoop van sanitair voor de utiliteitsbouw, met name voor laboratoria. In mijn vrije tijd ga ik graag wat klussen in en om het huis of hardlopen.

Het ondernemer zijn is voor mij van het begin af aan een oefening geweest in het besef afhankelijk te zijn van God. Succes of falen ligt bij ondernemen soms zo dicht bij elkaar. Toen ik begon met ondernemen kreeg ik van een adviseur het advies om een doel voor ogen te stellen wat je wilt bereiken na een aantal jaren. Hij noemde als voorbeeld het kopen van een boot of een mooi huis. Maar dat kan mij niet motiveren. Het geeft mij veel meer voldoening om iets zinvols te kunnen betekenen voor andere mensen die hulp hard nodig hebben.

Lees meer

Wolter Stoel

dsc02676Ik ben Wolter Stoel. Samen met mijn zoon Tjaard heb ik een biologisch melkveebedrijf met 90 koeien in Groningen.

In Januari 2012 ben ik lid geworden van ZBA Congo en in maart 2012 heb ik een eerste bezoek gebracht aan de projecten in Congo.

Ik was onder de indruk van hoe het project voedselzekerheid voor kwetsbare huishoudens de levens van deze mensen veranderde. Graag deel ik twee voorbeelden:

Lees meer

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuws en blogs. Of krijg updates via social media.